Termeni și condiții

Cine suntem?

ROYAL CRESCENT 2016 S.R.L.
Nr. Reg.Com. J14/380/14.10.2016
CUI 36634416
Sediu social : Municipiul Sfantu Gheorghe, Bulevardul GEN. GRIGORE BALAN, (parter comercial), Bloc 30, Scara B, Judet Covasna
Nr.telefon : 0755 269 234
Adresa e-mail : office@bemyduolife.ro
Program relatii cu publicul: Luni – Vineri 09:00-17:00

Orice persoana care foloseste acest site accepta termenii si conditiile de folosire, politica de confidentialitate, dar si alte notificari ce apar in cadrul site-ului www.bemyduolife.ro. Dreptul de proprietate cu privire la acest site apartine in totalitate societatii ROYAL CRESCENT 2016 S.R.L.

Drepturile de autor
Produsele comercializate pe site-ul www.bemyduolife.ro sunt conforme cu normele in vigoare. Intregul continut al site-ului BEMYDUOLIFE.ro, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea societatii ROYAL CRESCENT 2016 S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Este interzisa folosirea, fara acordul scris al societatii, a oricaror elemente de pe siteul www.bemyduolife.ro

Exactitatea informatiilor
Societatea noastra nu garanteaza exactitatea Informatiilor prezente pe acest site, aceste informatii putand sa nu fie exacte, obiective sau complete. Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse poate varia. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia, clientul poate fi contactat telefonic si i se va comunica pretul produselor/ofertelor/serviciilor de care este interesat. Produsele/ofertele sunt disponibile in limita stocului existent.

Linkuri catre alte pagini web
Paginile web ale bemyduolife.ro pot contine linkuri catre alte pagini www.muduolife.ro nu raspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Obligatiile utilizatorilor
Utilizatorii sunt raspunzatori de informatiile furnizate la crearea contului pe myduolife.ro, precum și de modul cum il administreaza si cum isi pastreaza si folosesc parola. myduolife.ro nu isi asuma raspunderea daca utilizatorul isi instraineaza sau divulga parola unei terte persoane si de accesarea contului de catre alte persoane decat utilizatorul contului.

Utilizatorii au obligatia sa respecte urmatoarele reguli in folosirea serviciului www.bemyduolife.ro
• de a nu incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți.
• de a nu oferi informatii false despre ei, de a nu folosi, pentru a prelua date de la alti utilizatori, fara consimtamantul acestora, sau de a trimite mesaje de tip spam.
• de a nu incarca virusi, troieni sau alte scripturi pe site si de a nu incerca sa obtina acces la servere, computer, conturi sau baze de date.
• de a nu incarca, posta sau comenta pe site mesaje sau poze ce au un continut calomnios, obscen, jignitor, discriminatoriu, rasist, amenintator.
bemyduolife.ro isi rezerva dreptul sa stearga contul celor care nu respecta aceste obligatii si sa le blocheze accesul. Orice incercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, baza de date a site-ului este considerata infractiune si va da dreptul societatii sa sesizeze organele compentente pentru luarea masurilor legale.

Litigii
Orice litigiu aparut in utilizarea serviciului bemyduolife.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, litigiul va fi dedus instantelor judecatoresti competente din Romania.

Absolvire de raspundere
bemyduolife.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte cauzate si reiesite din utilizarea acestui site. Informatiile continute pe site sunt folosite de vizitatori pe propriul lor risc bemyduolife.ro nu va fi responsabil pentru probleme sau disfunctionalitati ale sistemelor de internet, furnizorilor de acces pe internet, calculatoare, echipamente sau alt element ce poate cauza stricaciuni ca rezultat al utilizarii acestui site.
bemyduolife.ro isi rezerva dreptul sa modifice pagini de pe site, sa le opreasca temporar sau permanent.
Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. bemyduolife.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea ROYAL CRESCENT 2016 S.R.L. .

Legalitate
Site-ul bemyduolife.ro functioneaza in conformitate cu legislatia romaneasca aplicabila.

LIVRARE SI PLATA

Costul livrarii comenzilor in Romania, pe teritoriul
Romaniei  poate varia in functie de kilometrii exteriori. Pretul
livrarii va fi afisat inainte de finalizarea fiecarei comenzi, insa acesta nu va afisa kilometrii exteriori acolo unde este cazul.Acestia vor fi taxati separat, la livrare.

Pentru livrare pe teritoriul Romaniei, clientul
are posibilitatea de achitare
ramburs la primirea pachetului/produselor.

Livrarea se face prin intermediul unui serviciu de
curierat rapid, intr-un termen de 2 (nr zile) pana la 7 zile lucratoare. In
situatia in care apar intarzieri in livrare mai mari de termenul prevazut mai
sus, clientii vor fi notificati prin e-mail.

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor
factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii
rutiere, greve, noi modificari ale companiilor de livrare etc. Societatea nu
are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Plata se va efectua ramburs la primirea comenzii.

Produsele vor fi livrate la adresa solicitata dupa ce s-a primit dovada ca au fost achitate sau dupa ce consumatorul a dat acceptul pentru plata ramburs. Preturile produselor afisate pe site sunt preturi finale si contin TVA.

GARANTII SI RETUR

Societatea acorda o garantie legala de conformitate anumitor produse vandute. Consumatorul trebuie să informeze societatea noastra pe adresa de mail office@bemyduolife.ro despre lipsa de conformitate a produsului cumparat în termen de 14 zile de la data la care a constatat-o.
Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului neconform. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea societatii noastre, expedierea se va face prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile OG nr.21/1992 si a Legii nr.449/2003
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect/neconform cu elementele de identificare intacte, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscal. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice si oricare alte conditii si actiuni care pot afecta negativ starea produselor)
Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.
In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional, produsele care nu respecta termenii si conditiile de acordare a garantiei), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de societate).

Returul produselor

Cumparatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului (produselor), în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.
În cazul în care doriți să valorificați acest drept, aveți obligația
de a returna produsul (produsele) cumpărat în ambalajul original, sigilat, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastră.

Cumparatorul va trimite prin e-mail la adresa office@bemyduolife.ro o cerere cu subiectul „Cerere retur produse”. Aici puteti accesa formularul de retur:

Cerere Retur (DESCARCA)

Detalii despre dreptul la retragere:
Pentru returul produselor vandute si expediate de societatea noastra trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

-produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate si primite;
-returul se face cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
-nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, produsele cărora le lipsesc accesorii.
-nu se acceptă returul produselor cosmetice, a celor de ingrijire personala/corporala/terapie dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.